HUISREGELS

Toegang
U bent van harte welkom in onze winkel.
Wij hanteren duidelijke huisregels ter bevordering van een prettig winkelklimaat.
Door betreden van deze winkel gaat u akkoord met de volgende huisregels.

Camerabeveiliging
Deze winkel is beveiligd met videocamera’s. Wegens privacy van onze klanten hangen de camera’s niet naar de kleedruimtes gericht.

Aanwijzingen & Advies
Onze personeel is opgeleid en deskundig om u te adviseren over zonnen en zonnecosmetica. Wij voeren huidtype analyse uit om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wij vragen de gegeven advies te volgen voor uw veiligheid.

Rookbeleid
Roken is binnen onze bedrijf niet toegestaan.

Diefstal etc.
Directie/management en personeel van Sunsitive zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen en of letsel en eventueel daaruit voortvloeiende schade. Sunsitive is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging en verlies van eigendommen van onze bezoekers. Bij twijfel mogen onze winkel personeel tassen en kleding controleren. U bent verplicht om hieraan mee te werken.

Omgang
Binnen Sunsitive geldt: Men dient elkaar met respect te behandelen ongeacht afkomst, religie, politieke voorkeur of geaardheid. Bij het niet in acht nemen van deze normen zal de overtreder bij ons niet meer welkom zijn.

Huisdieren
Binnen de winkel is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen. Uitzondering hierop zijn dieren, die u wegens uw handicap nodig heeft.

Hygiëne
Wij desinfecteren dagelijks meerdere keren onze zonnebanken en wordt tevens na ieder gebruik door onze personeel schoongemaakt en gereinigd volgens Blinky concept. Dit geld ook voor onze handdoeken.

Klachtenregeling
Klacht indienen kan uitsluitend via mail. U kunt het melden via onze website/ contact. Uw klacht zal zorgvuldig worden behandeld. Onze winkel personeel is niet geautoriseerd voor klachtenbehandeling en geldretour zaken.

Member Pas/ Cadeaubon
Member pas is persoonsverbonden en mag niet door een ander worden gebruikt. In bijzijn van de pashouder mag de gasten uiteraard hiervan nuttigen. Tijdens het aanmaken van uw pas kunt u een vaste 2e gebruiker opgeven. Bij constateren van het gebruik door derden heeft Sunsitive recht om member pas in beslag te nemen. Pashouder zal hierover worden geïnformeerd. Het is niet mogelijk om met uw opgewaardeerde zon tegoed een andere actie te combineren. Met uw tegoed kunt u alleen zonnesessies betalen. (niet op zonnecosmetica of andere diensten te gebruiken). Uw tegoed heeft geen tijdlimiet. Met het opwaarderen van uw member pas gaat u akkoord met onze huisregels. Cadeaubonnen en zon tegoed kan niet worden verzilverd en u krijgt geen geld terug.

Met uitzonderingen op het volgende situaties ontvangt u %50 van uw tegoed retour op uw rekening; een geldig dokters voorschrift, bij overlijden en verhuizingen van >+20km afstand naar een Zonnestudio Sunsitive BV. vestiging. In overleg mag uw pas wel overgedragen worden. Wij verstrekken geen informatie aan derden. Bij winkelontzeggingen zal uw zon tegoed geheel vervallen.

Huisvredebreuk
Bij overtreding van onze huisregels wordt u verzocht om ons terrein te verlaten. Weigert u dit, dan bent u strafbaar ter zake huisvredebreuk. Persoonsgegevens worden bij constatering van een strafbaar feit doorgegeven aan de politie. Politie treed op wanneer gasten onvoldoende de huisregels opvolgen.

Zonnebank Gebruik
• Bepaal vóór het zonnebad uw huidtype door onze personeel. Houdt u aan de gebruiksaanwijzing van de apparatuur, met name aan de daarin aangegeven zontijden.
• Het is verboden onze zonneapparatuur te gebruiken voor personen onder de 18 jaar en/of huidtype 1.
• Als u een huidaandoening heeft, vraag dan eerst uw arts of u gebruik kunt maken van de zonnebank. Indien u acné of psoriasis heeft kan UV-licht een positieve werking hebben.
• Roept zonnestraling allergische huidreacties op, dan moeten wij u helaas adviseren af te zien van zonnen op een zonnebank.
• Wij raden u aan, zo mogelijk, uw cosmetica een aantal uren voor het zonnen te verwijderen. Ook kunt u het beste uw sieraden af doen.
• Sommigen medicijnen doen een gevoeligheid voor UV-licht toenemen. Lees de bijsluiter en overleg bij twijfel met uw arts of ons personeel. Indien u medicijnen gebruikt, raadpleeg eerst uw huisarts. Sommige medicijnen kunnen namelijk een overgevoeligheid voor zonlicht veroorzaken, dus ook voor UVA straling. Wanneer u na het zonnebaden last krijgt van blaren of ontstekingen, raadpleeg dan uw arts.
• Omdat UV-licht schadelijk is voor het blote oog, dient u een speciaal UV brilletje te dragen. Dit geldt in het bijzonder als u een oogoperatie heeft ondergaan.
• Aanbevolen wordt maximaal eenmaal per dag tot 50 keer per jaar de zonnebank te gebruiken. Zonnebrand dient u ten alle tijden te vermijden.
• Zonnebrandcrème of zelf bruinende crème kan het kuurplan beïnvloeden. Wij adviseren u, na het zonnen in te smeren met een vochtinbrengende crème. Gebruik geen normale zonnebrandolie maar speciale voor UVA ontwikkelde Sun en Bodylotion (vraag bij de receptie).
• Indien iemand herhaaldelijk de zonnebank niet netjes achter laat dan kan het management van Sunsitive het lid de toegang tot de zonnebank ontzeggen. Dit geld tevens voor beschadigingen van onze zonnebanken of bijbehorende meubilair.