Uitleg over zonnebanken

Bij Sunsitive is er voor ieder huidtype een Ergoline zonnebank aanwezig. Wij gebruiken enkel Ergoline zonnebanken waar u echt profijt van heeft. Daarom Gebruiken wij geen starters oftewel de lichte variant van zonnebanken. In plaats van een licht sterkte bank, kunt u beter een middel sterke bank met minder minuten gebruiken.

Wij hanteren 5 verschillende type/ klasse zonnebanken.

Klik hieronder op een type zonnebank voor meer informatie en of het geschikt is voor uw huidtype.

De Medium bruiner is geschikt voor de blanke huid die geen zon (meer) gewend is. Bij Sunsitive gebruiken wij geen lichte (starters type) zonnebanken omdat het geen resultaten oplevert. De Medium type zonnebank met de juiste zontijden is veel effectiever. De bank heeft een ergonomische lig oppervlak en heeft een erg comfortabele ligging qua gebruik/ ontspanning.
Aanbevolen gebruik 2 á 3 x per week.

Geschikt voor huidtype 2

De Medium Plus bruiner is geschikt voor de Europese huidtype. Na één keer is er al resultaat. Na 3 tot 5 keer bent u verrassend gebruind! Voor een goede voorbereiding voor wintersport of zomervakantie raden wij 10 keer opbouwend zonnen aan.
Aanbevolen gebruik 2 á 3 x per week.

Geschikt voor huidtype 2

Van werkelijk alle gemakken voorzien. De ultieme en weldadige manier van zonnen! De zonnebank geeft in een korte tijd een optimaal resultaat. De bank is voorzien van regelbare krachtige gezichtsbruiners. Bruint zoals al onze zonnebanken 100% veilig. Een “must do” voor echte zonaanbidders!
Aanbevolen gebruik 1 á 2 x per week.

Geschikt voor huidtype 2 & 3

Luxere zonnebank dan deze type bestaat niet! Deze bank is weer net een tikkeltje sterker dan de Power bank maar dan wel met veel extra’s:
Met o.a. een nevel spray, water breeze, climatronic thempratuur, aroma therapie (relax & vital geurtjes). Kortom alles wat een gevorderde bruiner kan wensen en bedenken is bij deze bank tot uw beschikking. Houdt u van luxe en is uw tijd kostbaar? Dan is Power Plus+ zeker iets voor u.
Aanbevolen gebruik 1 á 2 x per week.

Geschikt voor huidtype 3

Een zeer exclusieve tevens een zeldzame zonnebank van Ergoline. U kunt deze bank zien als een ruwe diamant. Verspreid in heel Nederland heb je hiervan maar totaal 5 á 6 stuks. Nu ook in Zonnestudio Sunsitive te Almere. U zult zich afvragen wat deze zonnebank zo bijzonder maakt? Buitenom dat deze bank voorzien is van alle luxe wat Power Plus ook bevat, heeft het ook nog is een heel andere manier van bruinen. Om u een beeldvorming te geven;

Het hemelplaat van een normale type zonnebank bestaat uit 2 type lampen… “TL” lampen en “Facial” lampen. Het onderplaat bevat lichaam bruiners lampen (TL), schouder en nek bruiners.  TL lampen zijn de lampen die uw lichaam behandelen en de “Facial” lampen zijn de lampen de lampen die ten hoogte van uw gezicht hangen. Facial lampen zijn vele malen sterker dan de TL lampen. Na dit technische verhaal uitgelegd te hebben, komen we even terug op onze Power MaXX: De hemelplaat van Power MaXX zonnebank bestaat alleen maar uit het maximaal toegestane sterkte van FACIAL lampen. Dus 20 stuks FACIAL lampen die u van top tot teen met UVA A stralingen zal bruinen.

PS.: Power MaXX is enkel te gebruiken door de gevorderde bruiners. Omdat Ergoline Power MaXX een andere type stralingen heeft (UV-A) moet u dus recent een zon of zonnebank sessie gehad hebben en ook goed voorgebruind/ opgebouwd zijn om deze bank te mogen gebruiken. Met recent bedoelen we dan ook echt maximaal 1 week geleden een sessie van minimaal 20 minuten onder de Power of Power Plus+ bank gehad hebben en daarvoor ook een goede opbouw gerealiseerd hebben. Anders heeft het geen effect! Aanbevolen gebruik 1 x per week.

Geschikt voor huidtype 3